30 Temmuz 2009 Perşembe

PIRELLI P ZERO COLLECTION'DAN YENİ ÜRÜN


Cinturato Serisi’nden esinlenerek tasarlanan Pirelli P Zero Collection saat modellerine bir yenisi daha eklendi. Thin Time, ergonomik İtalyan dizaynı, İsveç teknolojisi ve hafifletilmiş gövdesi ile Pirelli İmzası altında bir saatten beklenen tüm özellikleri fazlasıyla taşıyor.

Ultra yüksek performans alanındaki liderliği ile yakından tanıdığımız P Zero, moda dünyasında da P Zero Collection ile adından söz ettiriyor. Tıpkı süper spor otomobillerde P Zero’ların tercih edilmesi gibi P Zero Collection da moda dünyasında beğenilen bir marka. Başta Avrupa ve Amerika olmak üzere Dünya’nın en seçkin mağazalarında yerini alan P Zero Collection ürünleri; bayan, erkek ve çocuklar için ayakkabı ve giyim ürünleri ile, bayan ve erkekler için saat serisinden oluşuyor.

Pirelli P Zero Collection imzalı saat serisinin en yeni üyesi Thin Time’ın serinin tüm saatlerinde olduğu gibi lastik bilekliği Cinturato desenli. Thin Time’ın ön yüzünde ise P Zero logosu ve kırmızı/mavi veya kırmızı/siyah renklerinde tercih edilebilen göstergeler yer alıyor. Çelik kasalı ve su altında 10 metre derinliğe kadar basınca dayanıklı Thin Time’ın akrep ve yelkovan ikilisi neon yapısı ile gece görüş kolaylığı sağlıyor.

Dikkat çekmeyi seven, bulunduğu ortamda hemen fark edilmek isteyenler için Thin Time, fuşya renkli bileklik, beyaz kadran ve göz alıcı kilit mekanizmasına sahip versiyonu ile de Pirelli tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Thin Time, yüksek teknoloji, kauçuk ve paslanmaz çelik malzemeden oluşan özellikleri ile Pirelli tasarımının son örneği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder