24 Temmuz 2009 Cuma

PIRELLI SPONSORLUĞU İLE "VOLVO THE GAME" OYUNU İNTERNETTEN ÜCRETSİZ İNDİRİLEBİLİYOR


PIRELLI Sponsorluğu ile “Volvo the Game” Adlı Yarış Oyunu, http://www.volvocars.com/gameİnternet Adresinden Tümüyle Ücretsiz Olarak İndirilebiliyor.
Pirelli performansı ile “Volvo the Game”, internetten tümüyle ücretsiz olarak indirilebilen bir otomobil yarışı oyunu. Gerçek bir yarış pistinde Volvo kullanmanın nasıl bir duygu olduğunu hissettiren “Volvo the Game” yarış oyununda, “S60 Concept” otomobilini de içeren 6 Volvo modeli yer alıyor. Yarışseverler ister tek başlarına isterlerse bilgisayar tarafından kontrol edilen 11 rakibe karşı yarışabiliyorlar.
Volvo tarafından hazırlanan ve internet ortamında tümüyle ücretsiz olarak sunulan “Volvo the Game”, Pirelli lastikleri donanımlı Volvo’ların yer aldığı bir yarış oyunu. Volvo’nun yakında piyasaya çıkacak yeni modelinin öncüsü niteliğindeki “Volvo S60 Concept” otomobilinin de dahil olduğu 6 modeli içeren oyunda, yarışseverler iki ayrı pistte performanslarını gösterebiliyorlar. Bu pistlerden biri İsveç'te Göteburg'daki Eco Drive Arena, diğeri Ukrayna'da Kiev'deki Chayka yarış pisti.
“Volvo the Game”de istediğiniz Volvo'yu seçme, kendi en iyi zamanlarınıza karşı yarışma, pisti bütünüyle kendiniz kullanma olanağınız var. Bunların haricinde yarışseverler dilerlerse, bilgisayar tarafından kontrol edilen 11 rakibe karşı da yarışabiliyorlar.
Yüksek performans lastikleri alanında lider konumda bulunan Pirelli lastiklerinin performansını yansıtan ve tümüyle ücretsiz bir oyun olan “Volvo the Game”i Volvo’nun uluslararası sitesinden indirebiliyorsunuz.
Volvo S60 Concept, 2010 yılında satışa sunulacak yeni Volvo S60'ın nasıl olacağı hakkında ipucu veren bir model. Otomobil şık, sade ve dinamik bir tasarıma sahip. 1.6 litre benzinli motoru bulunan Volvo S60, GTDi (Benzinli Turbolu Direkt Enjeksiyon) teknolojisi sayesinde 180 hp gücünde. Volvo S60, çevreye zararlı CO2 gazı emisyonu açısından da çevreci bir model.
----
İnternet bağlantısının çok yüksek olduğu ülkelerde “Volvo the Game” yarış oyununu online oynayarak, iki ayrı yarış pistinde en iyi zamanları yapan iki kişi, Pirelli’den 18 inç ölçüsüne kadar yüksek performans lastiği kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder