27 Temmuz 2009 Pazartesi

AKTİVİTELERİMİZ: Pirelli P Zero Rosso Lastikleri Ferrari ve Maseratilerle Çeşme'de Tura Çıktı.


İtalyan güzelliği ve şıklığının vazgeçilmez adı “Maserati” ve
özgün tasarımları ve detaylara uzanan ince elişçiliğiyle dünyanın en başarılı mücevher markalarından biri olan “Gilan” , 25-26 Temmuz tarihlerinde Çeşme 7800 Hotel&Residances’da Izmir’li dostlarıyla buluştu.
Tofaş çatısı altında yer alan ve İtalyan lüks ve yüksek performanslı spor otomobil üreticisi Maserati’nin ülkemizdeki distribütörlüğünü yürüten Fer-Mas Oto, güney illerimizde başlayan ve Ankara’da devam eden etkinliklerine İzmir’de devam etti. Türkiye’de bir lüks spor otomobil markası tarafından düzenlenen ilk çok ayaklı test sürüşü ve etkinlik turu olarak dikkat çeken Maserati Roadshow 2009’un İzmir ayağı, Pirelli ve Gilan Mücevher Evi işbirliği ile Çeşme’de gerçekleştirildi.
Maserati Roadshow 2009 kapsamında İzmirli spor otomobil tutkunları, markanın lüks spor otomobili GranTurismo S’in Türkiyede yapılan ilk test sürüş aktivitesine katılmanın yanı sıra Pirelli P Zero ailesi lastikleri ile donatılmış olan bu aracı ve 4 kapılı sportif coupe sedan segmentinin öncüsü Quattroporte ile test sürüşü yapma ayrıcalığı yakaladılar. Bununla birlikte Gilan Mücevherevi’nin son koleksiyonu “Zümrütüanka’nın özel sunumu da yine Maserati Roadshow 2009’un İzmir/Çeşme ayağı kapsamında gerçekleştirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder